Welkom

voor blokfluitlessen en schilderijen

Klik op het plaatje voor de volledige afbeelding!

Vanaf november 2021 worden de zes onderstaande miniatuurtjes geëxposeerd en zijn te koop in Galerie Paterswolde, Paterswolde tijdens de tentoonstelling ‘Visitekaartjes’.

Tentoongesteld in Museum Møhlmann te Appingedam tijdens de tentoonstelling ‘Magnifieke Miniaturen’.

Maart 2021, Djoke Halma (6 jaar blokfluitles) wint met de hedendaagse compositie ‘Hot Stones” de Donemusprijs tijdens het Prinses Christina Concours 2021!

Boeket, 50 x 60, olieverf op paneel, 2021, € 400,- excl.lijst

Boeket, 50 x 60

Project 'Froulju fan Foudgum', 26 portretten van alle vrouwen uit Foudgum, 40 x 30, olieverf of doek of paneel, 2020, 'Froulju fan Foudgum' is vanwege de lock down niet meer te bezichtigen.

Froulju fan Foudgum, december 2020

Koningsfoto

FOUDGUM – Flauto Nuovo voor blokfluitles in Noordoost Friesland.
‘De kans is groot dat wie ooit blokfluit heeft gespeeld, dit van Goedhart heeft geleerd’; schreef Johanna Gercama in het interview in De Streekkrant. Johanna Gercama: ‘In 1991 richtte Goedhart Instituut Flauto Nuovo op en heeft Dinie vele kinderen en volwassenen blokfluit leren spelen. In de afgelopen jaren organiseerde ze regelmatig optredens voor de leerlingen. Verschillende projecten zoals ‘Vivaldi in Dokkum’, ‘Bach in Dokkum’ en ‘Telemann in Damwoude’ waarbij bij Bach in Dokkum een orkest werd samengesteld van 120 blokfluitisten’.

Dinie, Lies, Anneke, Stella

Dinie Goedhart, Lies van der Griend, Anneke Hoekman en Stella Boggia

Regelmatig kwamen gastdocenten naar Foudgum om masterclasses te geven. ‘Het was fantastisch om deze gastdocenten te mogen verwelkomen en te zien hoe zij de leerlingen stimuleerden om steeds mooier te gaan spelen. Grote namen kwamen naar Foudgum. Erik Bosgraaf, die in 2010 de Nederlandse Muziekprijs won, Karel van Steenhoven, Daniël Brüggen van het bekende Loeki Stardust Quartet, Saskia Coolen en Bert Honig van ensemble Brisk en vele anderen. Voor informatie voor blokfluitlessen met name aan volwassenen zie Flauto Nuovo.

Sinds 2018 schildert Dinie Goedhart bij Peter B. van Houten en geeft ze blokfluitles aan gemotiveerde leerlingen.

Rechts in het menu: landschappen, portretten, dieren, stillevens en bloemen.